måndag 3 maj 2010

Classic Tea Room en oas i Stockholm!!Du behöver inte åka till England för att få härligt te och "creamy scones". Du tar dig bara till Birkastan och där ligger den - oasen- Classic Tea Room. Det första jag kommer att göra när jag nästa gång besöker Stockholm....!
Efter att ha besökt England och där fått njuta av många härliga Afternoon Tea med snittar, ljuvliga tårtor och gott te blev jag jätteglad över att finna att Classic Tea Room finns på närmare håll!

Det är en riktig engelsk tesalong. En salong där gästerna kan sitta i lugn och ro, i härligt insuttna fåtöljer och soffor, läsa en tidning och i sann brittisk anda avnjuta en riktig ”Afternoon Tea”.
Den 7 december 2009 tog Systrarna Sterner & Broder Olle över verksamheten av Classic Tea Room. Systrarna Sterner & Broder Olle består av Kristina Sterner, Margareta Grape och Olle Larsson.


Öppet: Måndag – söndag 11:00 – 18:00. På helgerna är det ofta fullbelagt, så för att vara säker på att få ett bord rekommenderas bordsbokning. Bordsbokning även på vardagar, när ni önskar komma i ett större sällskap, eftersom de endast kan ta emot ett trettiotal gäster per sittning. Vid bokning för fler än 4 personer önskar de att ni förbeställer från någon av våra menyer.Det går även bra att boka hela salongen för privata tillställningar vardagar, helger och kvällar.Classic Tea Room
Rörstrandsgatan 25
113 40 Stockholm Tel 08 631 02 00
info@classictear

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

Mina tolkningar av fransk poesi. Uppdaterat.

- Peter Ingstad, poet

Summa sidvisningar