onsdag 6 april 2011

Träna inför stranden!!Detta är tillägnat alla som någonsin försökt att få till en regelbunden träningsrutin...

Hej allihop! Tänkte börja träna inför stranden... efter att ha läst detta:
"Få en bikinifigur på 12 veckor!!"


"Kära dagbok."
Till min födelsedag förra året köpte jag en veckas personlig träning på det lokala gymmet. Även om jag fortfarande är i fin form sedan jag blev korad till skolans främsta gymnast på gymnasiet för 51 år sedan bestämde jag att det vore en bra idé göra ett försök. Det är aldrig för sent!!


Jag ringde till gymmet och bokade upp mig med en personlig tränare som heter Christo, som identifierade sig som en 26-årig aerobics instruktör och modell för idrotts- och badkläder.Mina vänner verkade nöjda med min entusiasm att komma igång! Klubben uppmuntrade mig att föra dagbok för att kartlägga mina framsteg.

MåndagInledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen, men tyckte det var väl värt det när jag kom till gymmet och fann Christo väntandes på mig. Han är något av en grekisk gud - med svart hår, underbara ögon och ett bländande vitt leende. Woo Hoo!Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna. Jag njöt av att titta på det skickliga sätt på vilket han instruerade sin aerobics klass efter min träning idag. Mycket inspirerande!

Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups, men min mage värkte redan från att ha gått och hållit in den hela tiden han var i närheten.
Detta kommer att bli en fantastisk vecka! Jag hade min nya T-shirt på mig. Men den verkade inte funka riktigt...?


Tisdag


Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig tillslut ut genom dörren. Christo fick mig att ligga på rygg och pressa upp en tung skivstång i luften och sen satte han vikter på den! Sedan blev jag satt i något slags tortyrredskap:


Mina ben var lite vingliga på löpbandet, men jag klarade de två kilometrarna. Hans belönande leende gjorde att det var värt all möda. Jag mår toppen!
Det är ett helt nytt liv för mig.


OnsdagDet enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att lägga tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och tillbaka över den.

Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna. Bilkörningen är OK så länge jag inte försöker styra eller stoppa.

Christo var otålig med mig och insisterade på att mina skrik störde andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK så tidigt på morgonen och när han skäller blir det ett nasalt gnällande som är
mycket irriterande.

Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet, så Christo satte mig på trappmaskinen. Varför i helskotta skulle någon uppfinna en maskin som simulerar en aktivitet så gammalmodig som hissar? Christo sa att det skulle hjälpa mig komma i form och njuta av livet. Han sa något annat larvigt också.

Torsdag

Christo väntade på mig med sina vampyrliknande tänder som exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i ett hajleende. Jag kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad - det tog så lång tid att knyta mina skor.


Han tog med mig för att träna med hantlar. När han inte såg det, sprang jag och gömde mig på toaletten. Han skickade nån spinkig kärring för att leta reda på mig. Som straff, satte han mig på roddmaskinen - som jag sänkte.

Fredag
Jag hatar den där Christo mer än någon människa någonsin har hatat någon annan människa i världshistorien!!! Dumma, spinkiga, anorektiska lilla skitaerobics instruktör! Om det fanns nån del av min kropp jag kunde röra sig utan outhärdlig smärta skulle jag slå honom med den.

Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps. Jag har inga triceps! Om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för allt i världen inte en skivstång eller något som väger mer än en smörgås!

Löpbandet kastade av mig och jag landade på någon slags kost- och hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit någon mjukare, såsom dramaläraren eller körledaren?

Lördag
Christo lämnade ett meddelande på min telefonsvarare och undrade med sin retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp idag.

Bara ljudet av hans röst fick mig att vilja slå sönder maskinen med min almanacka, men jag saknade styrkan att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga elva timmar i sträck och se på Väderkanalen...


Söndag
Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten idag så jag kan tacka Gud att denna vecka är över.

Jag säger att om Gud hade velat att jag skulle böja mig, hade han spridit ut diamanter över hela golvet!


________________________________________

1 kommentar:

Agneta sa...

Slutsats: Inte värt att ens chansa på att börja träna!

Summa sidvisningar