fredag 6 maj 2011

Lilla huset i skogen " Ca ´ del Bosco " i underbara italienska dolomiterna!

Hotel Ca´ del Bosco
Vill du bara koppla av i hög ren luft eller ut och vandra eller sitta och måla, åka på cykelsemester eller åka skidor??  Det här är det perfekta alternativet både på sommaren och vintern. Prismässigt mycket bra.  Det ligger nära Belluno och Bolzano i Veneto-regionen. Nära Venedig och Verona. Vi har varit där både på sommaren och vandrat och på vintern mitt i ett skidparadis med en mängd sammanhängande pistsystem. Förra året rekommenderade jag min målarlärare här i Torredembarra att åka dit med familj och vänner och vandra och han är överentusiastisk!!


Vintersemester
Cykelsemester
Vandra i bergen eller något att måla?

Detta lilla familjevärdshus ägs av min systerdotter Carola och hennes man och är inrett med en serie noggrannt planerade bekväma rum, dekorerade i varma rogivande färger som erbjuder en mycket speciell stämning. Familjen erbjuder tolv rum alltifrån ett inbjudande enkelrum till stora Junior-suites. Ett av rummen är tänkt för en mycket romantisk vistelse, ett annat för ett perfekt familjeboende. Alla enheter har sin egna individuella och speciella karaktär och är formgivna för att uppfylla varje längtan efter utrymme, bekvämlighet och stil. "Vi är stolta över resultatet och säkra på att vårt hem kommer att nå upp till era förväntningar" säger Carola och Massimiliano som äger hotellet. Naturligtvis kan man också njuta av den goda italienska maten!!

Del av matsalen

Ett av rummen

Gå in och titta på deras hemsida för närmare upplysningar och priser. Kontaktar du Carola så hälsa från mig!! Det blir garanterat en härlig semester! : www.hotelcadelbosco.it

Inga kommentarer:

Summa sidvisningar